Головна / Актуально / Привітання від Костянтина Жеваго з 32-ю річницею Незалежності України

Сьогодні, 24 серпня, ми відзначаємо 32-гу річницю Незалежності України.

У ці дні повномасштабної війни, яка зараз триває на нашій землі, ми ще більше відчули важливість та правильність обраного шляху – зростати та процвітати як суверенна нація.

Я висловлюю подяку Збройним силам України, силам територіальної оборони, медичним працівникам, волонтерам та всім, завдяки кому ми можемо відзначити цей день.

І шаную всіх тих, хто віддав своє життя за нашу країну – справжніх героїв, які ніколи не будуть забуті. Ця безжальна агресія викликала неймовірне згуртування українського народу, і наша країна підтвердила свою єдність та силу на шляху до Перемоги та побудови міцної, вільної та демократичної держави.

Нехай цей День Незалежності наповнить серця любов’ю до рідної землі. Нехай він нагадає нам, як важливо відстоювати свою незалежність, берегти її, передавати наступним поколінням як найдорожчий скарб і об’єднуватися заради добробуту України.

Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя та щасливих моментів разом з вашими близькими. Нехай цей день принесе вам радість, натхнення та нові досягнення.

Найшвидшої Перемоги України та мирного неба над головою!

Слава Україні!

З повагою, Костянтин Жеваго