Головна / Видео / 2017-й рік: підсумки роботи Костянтина Жеваго в Глобинському районі

Дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу протягом 20 років. Саме стільки займається благодійними справами народний депутат України Костянтин Жеваго.

Напередодні нового року наша знімальна група побувала у Глобинському районі, який входить до виборчого округу №150, за яким стільки років поспіль і обирають народним депутатом Костянтина Жеваго. Лише минулого року фінансова підтримка на розвиток освіти Глобинщини становила 1 млн. 300 тисяч гривень.

“Підсумовуючи 2017-тий, відповідно заявляю,що народний депутат України Костянтин Жеваго не втратив позицій, продовжуючи надавати допомогу на розвиток соціальної галузі Глобинського району”- говорить Любов Качмар. Найбільша увага приділяється освітнім закладам. “Діти в селах повинні мати рівні умови”- переконаний К.Жеваго.

Минулого року пів-мільона гривень було витрачено на заміну вікон та дверей у Гренківській школі, Градизькій гімназії, Заможненському навчально-виховному комплексі. За фінансової підтримки К.Жеваго у Глобинському районі розпочали працювати 2 освітніх заклади : Радалівський та Горбівський навчально-виховні комплекси. Під час відкриття останнього, керівництво закладу отримало сертифікат на придбання дитячого майданчика. Не залишилися поза увагою і медичні заклади.

Минулого року було придбано 10 електровелосипедів для фельдшерів району.

Для двох садочків району було придбано телевізори.11 талановитих дітей цього літа безкоштовно відпочивали у дитячому спортивно-оздоровчому центрі “Горизонт”. Постійно працюють щорічні програми “Дай руку першокласнику”.

2264 дитини Глобинського району отримали від народного депутата України К.Жеваго новорічні подарунки.

”Будемо продовжувати працювати у тому ж напрямку “- зазначила помічниця нардепа Любов Качмар.